Spela på högsta volym

Idag har jag gjort samma sak som igår, alltså badat. Vi åkte till skärgården nånstans. Och nu sitter jag och spelar musik på hög volym och skriver lite på ett inlägg och kollar lite bloggar. Såg det som Felicia skrivit och ja, kan inte mer än hålla med. Finns inte mycket att skriva om men det är ju inte mycket man kan göra åt det. Jag har visserligen bilder att visa men inte mycket nytt att visa/skriva om. Har lite åsikts inlägg och sånt jag skriver på till när jag inte är här med. Men annars finns det inte mycket att skriva om. Jag har verkligen lust att skriva mer och mer intressant men vad ska jag skriva om ;) Om ni har förslag tar jag görna emot dem! :) Lite tomt i huvudet blir det när man inte gör så mycket. Men jag är ju borta mycket från datorn på sommrarna så när jag kommer tillbaka till dem så vill jag gärna skriva en massa men har inte så mycket att skriva om. Jaja nu skriver jag mycket "strunt" men jaja :P Ikväll så går den sista Fast & Furious filmen på danska tv3 XD så den ska hela familjen se. Vi har typ blivit beroende av de filmerna och Sex and the city X) Men till rubriken igen. Jag tycker verkligen ni ska lyssna på dessa låtar. Kan inte sluta spela dem :)






Ingen motivation

Hej igen, jag har inte haft någon motivation till att blogga. Det händer inget kul, mer än att jag träffar mina vänner, men hur kul är det för er att läsa om det? Jag har ingen motivation att göra någonting, börjar bli deprimerad, så därför tar jag en liten paus.

På tisdag eller onsdag kanske det händer en rolig sak, några vi känner har 2 hundar, och dom har nyss fått barn (efter 15 års försök, GRATTIS!) så vi ska kanske ta hit hundara så det inte blir lika mycket för dom och NÅGONTING för mig att göra. Dom bor i lägenhet så hundarna nästan skriker för dom blir så glada över att vara hos oss och springa på tomten, sötnosarna :)

Aja, det enda jag har planerat är allsång på skansen, på tisdag, 4 gången för mig iår då!;)

Hare bra! /Felicia

Sol och bad

Som rubriken lyder så har vi varit och badat idag. Hade hoppats på en regnigdag men detta gick an det också ;) Vi åkte till några klippor som ligger bara en liten bit från där vi bor för mamma ville slippa allt stoj vid stränderna. Det var riktigt härligt fast jag är lite rädd för sjögräs så stoppar aldrig ner fötterna mer än 50 cm i vattnet när jag simmar vid klippor så det ser helt normalt ut :P Hade tänkt att skriva lite på några t.inst. men orkade inte i värmen. Men nu ska jag sova :)


Gud vad jag saknar att rida Karliken!

Äntligen hemma!

Nu har jag kommit hem! Kom hem igår men orkade bara inte skriva då, blir så trött av bilturer ;)Och ska vara hemma i en vecka typ. Skulle igentligen vara borta till Torsdag eller Onsdag men det skulle bli så tight med tid för vi åker till Kroatien på Fredag. Så nu ska jag bara slappa och ta det lugnt! Har inte varit mycket häst medas jag var där nere. Mammas kompis har hästar på tomten men de var på Gotland så vi kunde inte hälsa på. Lite synd för hennes dotter är sjukt duktig! Hon tävlar nationellt och lite internationellt och har jättefina hästar så lite synd att vi inte fick träffas och se när hon red ;) Annars har jag varit med mina kusiner och träffat mina andra kusiner varav en är nyfödd, såå söt! Mycket kusiner nu... X) Har varit på stranden också de dagar det var bra väder så hoppas att man blivit iallafall något brunare. 

Just nu känner jag för en riktig slappardag. Bara ta det lugnt och vilaut efter denhär veckan. Känns som en bra ide idag, får se om jag hittar på nått så seg som jag är just nu, en sengångare redan passerat och jag tror inte jag hinner ifatt den...


Tjenare

Hejsan! Det har inte funnits nån dator att låna här så nu är första gången jag har kunnat blogga på ett tag. Verkar som att inte super mycket har hänt medans jag har varit borta men det är sommarlov you know ;) just nu är vi och hälsar på min nyfödda kusin och min andra kusin. Har hänt en massa saker och jag har haft det jättefint! När jag kommer hem så kommer jag berätta allt och så men nu måste jag sluta för jag ska leka bil med Edwin :) /Emma

Visste du att...

...

¤ Jag bara har killkusiner på min mammas sida och bara tjejkusiner på min pappas sida?

¤ Jag är både Norsk och Svensk medborgare då jag är född i Norge men bor i Sverige?

¤ Jag ville bli jockey när jag var liten

¤ Min största dröm var att bli vetrinär när jag var liten

¤ När jag var liten sa min ridlärare att jag skulle sattsa på hoppning för att hon tyckte jag såg ut som Malin Baryard X)


Falsterbo bilder del 2

Lite mer bilder från FHS :)


















Kul att se en så glad ryttare och häst :)

Nu hinner jag inte ladda upp fler men mer kommer det kan ni lita på :D

Bästa köpet i hästväg

Det bästa köpet jag gjorde på Falsterbo var nog Horseware västen. Den är så himla snygg! Jag har inte hunnit andvända den då det inte varit rätt väder men i vinter/höst kommer den bli flitigt andvänd. Jag är egentligen väldigt nöjd med alla köp jag gjorde där och jag har andvänt allt utom västen och är supernöjd med allt! Det jag använt mest är nog World derssage master piken. Den är sååå skön och stilren och passar till allt! Och KL-strumprna är skitbra! Tål mycket stryk ;) Har ni något favorit märke eller favorit sak som ni rider med?




...

Jag är väldigt ledsen just nu, orkar inte blogga. Vill inte hänga ut nån i bloggen, så därför kommer jag inte skriva om vad som har hänt.

Sista rycket

Nu ska jag packa ner allt som ska med mer till Skåne i en väska och sen så åker vi neråt. Jag har fixat tre tidsintällda som kommer komma upp idag Fredag, imorgon Lördag och på Söndag kl 16.00. Tror inte att jag kommer ha en dator där nere så får se om jag bloggar från mobilen om något intressant händer. Och sorry om jag inte hunnit svara på kommentarer gör det så fort jag har en dator i närheten men nu måste jag verkligen skynda mig :)


Destination skåne

Ush, känner verkligen inte för att sätta mig i en bil och åka de nästan 8 timmarna de tar att åka ner till Ystad där halva min släkt bor. Visst kul att träffa dem men åka bil, blää har fått någ av det! Allt som heter tåg och bil och som tar mer än 1 timme att åka till vill jag gärna skippa just nu. Känns som att jag skriver detta i en svag minut men har inte nån lust att sitta i bil mer. Men imorgon så kommer jag sätta mig i bilen och åka ner ändå ;) Längtar efter att se min kusin som föddes för bara några dagar sen :D och mina andra släktingar såklart. Och så ska jag hjärntvätta mina små kusiner med hästar så jag får lite hästmänniskor i familjen ;D Men nu ska jag sova, har ställt klockan på 9 för att hinna packa det sista. Och så ska jag fixa några t.inställda också om jag hinner. Så morsing good bye :P


Bild på Karliken som egentligen inte har något med inlägget att göra men bara för att han är så söööt!

Isisläger

Vi kom dit och då stod Ingi och Emma (hon som har lägrena) i stallet. Vi såg direkt att nått var fel och att han inte verkade pigg och det visade sig att hon skulle ge honom en spruta då han gjort sig illa på en gren i hagen och inte kunde vara med på lägret. Vi tog sen in alla hästar och jag fick rida en häst som heter Munin eftersom jag inte kunde rida Ingi som jag brukar annars göra. Munin visade sig vara riktigt fin att rida och hade en sååå skön tölt! Felicia fick rida Lippe som hon hade önskat så alla var glada och nöjd ;) Vi kände redan de flesta som var där (var bara 7 st ;) så det var kul att alla blev kompisar så snabbt som inte kände varandra :P Lite senare på dagen så hoppade vi lite på "stora" gården som ligger "över" "lilla" gården där vi var. Kul var det såklart också! Dagen efter det red vi ut och badade med hästarna. Munin hade fått huvudet under vattnet en gång så han var lite misstänksam till att gå långt ut och simma så vi nöjde oss med att gå ut så att han hade vatten över magen. Andra passet den dagen red vi barbacka och hade det så himla härligt! På kvällen spelade vi brännmboll och kollade på hästarna. Sista dagen så red vi ut och hoppade terräng hinder. När vi hoppat lite hinder så red vi vidare och fick långa snabba galopper och härlig tölt omvartannat. Och så kom sista ridpasset som vi hoppade på. Jag och några till valde att hoppa barbacka. Vi red fram på ovalen, där man tävlar i fyrgång etc, och jag höll mig lite för mig själv och fick riktigt bra tölt. Riktigt härligt var det. På tvälingen gick det ganska bra, hoppade allt och så. Man tävlade mot sig slälv, man skulle rida på samma tid som man ridit första gången man hoppat banan så man hoppade den två gånger det visa sig att det gått väldigt bra, hade ridit 1.3 sekunder snabbare andra gången så det räckte till en andra plats och vinnaren var Emmas dotter som var sjukt duktig! Hon var 0.2 sekunder snabbare andra gången så et är riktigt bra gjort! Det har varit sjukt roligt!


Lägret

Kan passa på att skriva lite om hur det var på ridlägret. :D

Började med att komma dit. Tyvärr red man inte första dagen men det var riktigt kul att få tid till att lära känna alla den dagen (man kom runt 4 typ så var inte så mycket tid till att rida på). Dagen efter provred vi hästar. Vi hade turen att det först inte regnade på oss men efter halva lektionen vräkte det ner!!! -.- Både vi och hästarna uppskattade det enormt mycket som ni säkert förstår ;) Först red jag Musse eller Maximus som han egentligen heter. Han var snäll och så men vi hittade varnadra inte riktigt och så var han så himla tjock! Men märkte inte det förän man satt på honom, eller tjock är fel ord, bred över ryggen var han snarare. Så jag bytte till Zula hon var lite vinglig men efter några varv så hittade jag lite knappar och det gick riktigt bra. Det var lite mer go i henne och var lite tuffare att rida men också sjukt fin och reglerbar på ett lite annorlunda sätt. Man fick vara lite tuff när man red och inte tveka men man red samtidigt försiktigt. Jag bestämde mig att ha henne över lägret. Hon som haft henne innan sa att hon var en riktig tjurtant men det märkte jag inte av så mycket. Visst hon gillade inte sadeln men om man var snäll men bestämde så gick sköttseln som smort. Sen gillade hon somsagt inte andra hästar. Hon var lite av en outsider X) Hon gillade inte att de kom upp i rumpan på henne men det gillar väll ingen ;) Zula var ärlig på hinder och ställde upp för en, sjyst var hon! Vi red och badade, red ut, hoppade barbacka flera gånger, hade gymkana och en massa andra roliga saker, det var en suverän vecka! Tyvär hade vi otur med vädret, det var bara sol 3-4 dagar och vädret skifftande hela tiden. Saknar lilla Zula men tror hon har det bra där ;D




Hopplägerbilder

Här är lite bilder från hopplägret.


Såå otroligt vacker bild på Zula



















En otroligt fin föredetta travare som heter Amanda :D

Max hoppar runt 1 m

Stora banan där hoppträningen var

Zula ♥



Zula och Hazena











Home sweet home

Nu är jag hemma igen men åker imorgon, börjar det bli jobbigt att läsa? Tja skyll på mig eller nu är det faktist mammas och pappas ide att åka bort då de har semester imorgon. Jag är ganska slutkörd efter att i över 3 veckor ha gått upp runt 7-6 och somnat efter 12 på natten så jag har fått lite sömn och gjort en massa saker så kroppen säger stopp så fort jag sätter mig i en bil hemmot ;) Men jag ångrar inget, vem byter bort hästar mot sömn? Inte jag!! Allt har varit så kul! Träffat en massa nya vänner och såklart ridit en massa. Skriver lite kort om allt senare när jag är mer vaken, just nu är jag väldigt trött så förlåt om texten blivit lite konstig X)  


Failminer

Tittade lite på barbacka hoppnings bilderna idag igen och kunde inte sluta skratta åt våra miner! Vi såg verkligen inte kloka ut! Lägger bara ut bilder på mig eftersom det inte är jag som tagit bilderna :P Vilken är eran favorit?


















Hade knut på tyglarna därför är de så korta



Haha överlycklig över att ha suttit kvar ;D



Vad kommer hända på bloggen nu?

Igår kom jag ju hem och imorgon (Måndag) åker jag igen. Då med Felicia och rider islandshästar i några dagar. Ska bli skitkul! Har varit där två gånger innan och det är lika kul varje gång. Och så kommer jag träffa en "gammal" kompis från förra året som också ska dit :) Nu till det jag skulle skriva om. Jag kommer inte vara hemma på länge. Är hemma i ca tre dagar efter isislägret innan jag åker till skåne och hälsar på släkten. Mycket resande och lite tid hemma men så blev denna sommaren. Så jag kommer alltså ha svårt att blogga under det som är kvar av sommaren. Visst jag kan skriva tusen tidsinställda men hur kul är det att läsa? Jag kommer iallafall försöka blogga så mycket som möjligt när jag väl är hemma. Men som ni nog förstår så blir det kanske inte den bästa uppdatteringen iallafall inte från mig :( Men jag kommer blogga när jag somsagt är hemma och då kan ni gissa att det blir många inlägg, får ju en massa ideer när man inte bloggar ;) och så har jag sjukt många bilder att visa er! Men nu vet ni hur det blir ett tag framöver. Sen när skolan kommer igång och så så blir ju allt normalt tror jag ;) Så jag hoppas att ni kommer ha en bra sommar nu :P


Falsterbo bilder del 1

Här kommer ett par bilder från Falsterbo HS. Hoppas ni gillar dem.
















Haha lite fail...









Mina planer idag

Jag har ju inte bloggat på jag vet inte hur länge, det mesta som kommit mig har ju varit tidsinställda i nästan 2 veckor så dessa dagar jag är hemma försöker jag skriva så mycket som möjligt på. Idag har jag en liten lista att göra och så ska jag såklart blogga också :) Nog om det och till vad jag ska göra idag innan jag åker iväg igen imorgon.

¤ Städa Sotis bur

¤ Packa väskan

¤ Vila

¤ Blogga

Sen ska lite små saker fixas här hemma också men orkar inte skriva upp dem här, det kan nog bli lite trågigt att läsa om tror jag ;) Detta kommer komma upp idag på bloggen om jag hinner med allt: lite från lägret, Falsterbo bilder, vad som kommer hända de närmaste dagarna :)


Gråt, tårar och längtan

Grät mig genom halva gårdagen. Kändes som att jag skulle gå sönder. Lyckligtvis så gjorde jag inte det. Men gud vad jag saknar allt och alla där. Borde ha packat ner Zula i väskan ;) Längtar till henne men nu har hon antagligen en ny ryttare hos sig så jaja får ta mig samman. När jag saknade henne som mest så lyssnade jag på denna låten, How to save a life, får mig lika ledsen varje gång men vill få ut det ledsna, jag gillar inte att vara ledsen och gråta och allt sånt. Att man kan sakna några som man bara träffat i en vecka. Har ju varit på ridläger många gånger men detta är första gången jag gråtit över att det är slut och att man måste lämna hästen och människorna. Men det blir väll så med åren om man hittar en ponny som man blir fast i från först början. Zula ♥






Höpp!

Haha, såg en massa bilder på Facebook när vi hoppade barbacka! Gud det ser inte klokt ut, eftersom det inte är mina bilder så blir det bara två. Detta är några av de bilderna när jag inte ser ut som ett freak i ansiktet så därför får ni se dem ;)






Hej på er alla!

Nu är jag hemma igen! Har varit ett par skitroliga dagar med en massa fina och roliga människor. Jag red en ponny som heter Zula. Hon är en av de finaste ponnyerna jag ridit, riktigt fin var hon! Vi hoppade mycket, eller lagom mycket eftersom det var ett hoppläger så de skulle ju orka en över en vecka med allt. Vi hoppade barbacka, hoppade bana, omhoppningssvängar, red ut och en massa mer :D Lite synd var det för typ ingen tyckte så mycket om Zula för hon sparkades om en annan häst kom för nära men hon var hur fin och söt som helst tycker jag ;) Orkar inte skriva allt nu men jag älskar verkligen henne :) Jaja imorgon skriver jag mer ok? Bra, så nu vet ni att jag är hemma i en dag igen X)


Zula <3


Saknar...

Saknar att sitta på dig,
Saknar att känna din varma luft i mitt ansikte,
Saknar att röra dig,
Saknar att höra dig gnägga när jag kommer,
Saknar hela dig!♥

Jag älskar dig av hela mitt hjärta♥

Hello kitty kavajen

När vi var på Falsterbo såg vi Hello Kitty kavajen. Den är ju riktigt snygg, bara att rosetten bak gör att de ser barnslig ut. När vi såg den kollade jag på rosetten och såg att den gick att ta bort. Det var en säkerhetsnål, (heter det så?) så det var bara att öppna den och ta bort.

Det kanske blir ett senare köp? Måste bara ta grönt kort och komma ut och tävla lite mer :P

Hello Kittyn på kragen förstör ju lite ochkså, men inte lika mycket.

/felicia

OMG

Måste bara skriva en sak, ni vet mordet i Hässelby? Jag bodde i hässelby tills jag var 6 år, nu bor vi mellan Hässelby och Jakobsberg. Det är inte alls långt till platsen där det hände, det tar typ 15 minuter att gå dit.
Mamma ser fotbollsplanen från sitt jobb, jag har varit där med min gamla skola.
Det värsta är ju att det hände vid 9 på kvällen, och då brukar jag vara ute, och att dom bara spelade fotboll så kom han springande.
Min syrra har träffat honom flera gånger, hennes kompisar kände honom jätte bra. Hade dom inte fått in honom hade jag inte vågat gå ut tills han var fast.

R.I.P

/Felicia

tidsinställda

Jag har gjort 2 tidsinställda inlägg, dom kommer upp 14.00 och 16.00.
/felicia

Godmorgon

Jag ska åka om typ 3 timmar, innan det ska jag:

*Måla naglarna :P
*Ta på mig andra kläder (har nattlinne på mig nu :P)
*...?

Ja, det finns nog jätte mycket att göra, hehe :P

Är det någon av er som ska dit?

/felicia

klar nu :)

Nu, eller för ett tag sen, blev jag klar med strumporna, YEAH!
Pratade med Verran, så imorgon ska vi in och kolla på allsången :D Innan ska vi äta på Subway, mysig dag med värdens bästa V♥ Kommer kanske upp bilder, om jag får några bra! Jag har ju ingen kamera, så fottar bara med mobilen, och den kameran suger!

Jag ska snart göra en sås, till midagen. Älskar att laga mat och baka :P

fixa strumpor..

Känns som om alla mina inlägg börjar med fixa... Haha :P

Jag måste tydligen vika alla strumpor, inte den roligaste sysslan i vår familj då det finns 10000 olika strumpor! Olika färger, mönster, modeller och former. Aja, det blir mer uppdatering när jag är klar.
Vill ni ha en före och efter bild? ;) Haha :P
/Felicia

Fixa bilderna?

Råkade trycka på enter så det kom upp på bloggen, förlåt, skyll på mig!

Jag redigerar närtan alla mina bilder, i alla fall många av dom som har kommit upp på bloggen. Då fixar jag skärpa, beskär dom och fixar med effekter. Effekterna gör att bilden ser "varmare" ut.


Den här bilden ser ganska kall ut, den är inte så skarp och man ser väldigt mycket av bakrunden. Det gör att man fokuserar på annat än själva motivet. Varför tror ni att det oftast är vit bakrund på modell-bilder?

Den här bilden ser varmare ut (nu överdrev jag lite för att man skulle se mer), den är skarpare och man ser inte lika mycket av bakrunden.


Den här ser också ganska kall ut, men inte lika mycket, den är ganska skarp, men man ser 3 hästar = man vet inte riktigt vilken man ska kolla på.

Den här bilden ser varmare ut (gjorde den så att den ska se ut lite som ett "gammalt fotto"), jag har rundat hörnen vilket inte ger ett så skarpt uttryck, jag har beskärt så att man inte ser lika mycket av allt annat.

Så nu är min fråga till er, Vilken ser bäst ut? Redigerad eller orginalet? Själv tycker jag dom redigerade. :P
/Felicia

Ingen sommarhage:(

Det blev ingen sommarhage för våran del idag, vi satte oss i stället på baksidan med en varsin data, hihi :P Men vet ni vad det betyder? Mer uppdatering! Det är bara att skriva en kommentar om vad du vill läsa om så fixar jag det! ;) Just nu sitter jag och försöker få lite inspiration, fler inlägg kommer!

Älskling♥
/Felicia

Darkella (50)

Kollade runt lite på datan, kolla vad jag hittade! :O Sökte på Darkella 50, och fick upp allt det här, fattar ni vad det betyder för mig?! Jag är så galet glad nu!
Regnr Stbnr Chipnr Utländsktnr UELN
04003630


752004040003630
Färg Kön Född Ägare Uppfödare
brun sto 2000 Henriksfälts Lantbruks AB Henriksfälts Lantbruks AB
Typ 8 0
Huvud hals och bål 8 0
Extremiteter 7 0
Skritt 7 0
Trav 6 0
Galopp 6 -
Teknik hoppning 6 0
Temperament hoppning 7 0
Skritt riden - 0
Trav riden - 0
Galopp riden - 0
Temperament gångarter - 0
Totalpoäng gångarter 42 -
Totalpoäng hoppning 42 -
Mankhöjd 162 0
Bedömningsplats Bollerup
Bedömningsår 2003 0
Typ 100
Extremiteter 95
Skritt 106
Trav 97
Galopp 92
Temperament gångarter 96
Teknik hoppning 86
Temperament hoppning 88
Dressyr 94
Hoppning 84
Mankhöjd -1.4
Medelfel (tävling dressyr) 17
Medelfel (tävling hoppning) 16
Medelfel (unghästtest dressyr) 16
Medelfel (unghästtest hoppning) 16
Antal avkommor (treårstest) 0
Antal avkommor (kval bed) 0
Antal avkommor (tävling totalt) 0
Antal avkommor (tävling hoppning) 0
Antal avkommor (tävling dressyr) 0
Antal avkommor (tävling fälttävlan) 0
Första Andra Tredje Fjärde
Darkella (50) (SWB)
04003630
Dardel (SWB)
04881745
847
Lane Court xx
800
Tamerlane xx Persian Gulf xx
Eastern Empress xx
Courtwell xx Court Harwell xx
Courtlier xx
Gnistan (SWB)
04813060
17066
Gaspadin
499
Gaspari
340
Desirée (67)
8885
Inette
9220
Immer
359
Kokette
7574
Stankella (50) (SWB)
04883566
20076
Stanford
04811892
687
Anart
583
Hartung
501
Annika (13)
7140
Ravena
8377
Ravello
405
Freja
4854
Flamkella (50)
11553
Flamingo
481
Urbino
430
Joviala (73)
6721
Lankella (50)
8714
Lansiär
377
Onkella (50)
5661

Betäckningsresultat

År Typ Betäckt År Reg. Föl
2003 TAI 1
2004 TAI 1

Fullt upp!

Både igår och idag har jag haft fullt upp! nu har jag några minuter över till bloggen, jag får ju skärpa mig nu när det är jag som har hand om den helt själv. Jag kan ju inte svika Emma, även om jag har lite lust att döda henne efter bilderna (a) haha.
Nu måste jag städa, sen ska jag ut och träffa Gilbert senare, kan man ha roligare??-.-

Imorgon kommer vår städerska så jag och mamma kanske ska ha picknick vid sommarhagen, då blir det nog många bilder på min älskling, saknar min lilla Kellsan-plutt♥

Smått och gott

Här är lite bilder som låg på kameran, de är på när jag och Bente är på ängen. Lite söta tycker jag.


Kanske inte så vacker bild ridmässigt men sjukt söt tycker jag. Vi båda ser så glada och lyckliga ut. Vet inte om man kan se det men båda "ler". Hahaha!

Nej ingen stolsitts här inte





Såååå söt!

Bilder: destination..?

Här är lite bilder från när vi åkte ner och upp från Malmö. Hoppas att jag inte dör pga av detta...
Först på vägen dit

Jag har man en normal syrra så har man





Lite bilder till och från Fasterbo HS







Felicia, ja vad gör hon? Hon är ju iallafall den mest normala av oss så...

Fiffi↑ På vägen hem↓





Halva våran tuggummisamling XD

Såhär mycket gillar jag att åka tåg

Snälla döda mig inte!

Smexy, haha fick dig!



Då åker jag

Snart åker jag! Nu är nästan allt fixat och klart. Jag hann faktist fixa några inlägg idag så de kommer upp, dock inte många bilder då jag inte hinner med dem. Så nu kommer bloggen styras av Felicia denna veckan. Jag kommer vara ute på äventyr jag. Nu får ni ha det riktigt kul och njuta av det fina vädret så länge det håller! :)


Redigerat bilder

Nu har jag typ beskärt över 300 bilder. Puh! Trött är bara förnamnet! Tror att det är dags att gå och lägga sig nu... Imorgon ska jag gå upp runt 8 för att hinna med allt som jag ska göra. Jag och mamma ska åka och handla lite schampoo och sånt och sen ska det ner i väskan och sen kommer Malinda och så ska allt lastas in och sen åker vi :) Om jag hinner allt som ska göras innan 12 så kanske fixar jag lite bilder till bloggen men bara kanske för jag orkar inte stressa och så. Så får se hur det blir. Skriver nog ett inlägg iallafall innan jag åker imorgon. Men nu ska jag sova ska upp om 7 timmar ;) Oj vad jag kommer vara pigg!


Hinner kanske

Det verkar som att jag kanske hinner ladda över alla bilder redan idag så om jag går upp tidigt imorgon så hinner jag kanske ladda upp några här. Skulle det vara bra? Kanske hinner jag redan ladda upp ett par idag och sen fixa lite på bloggen tills jag åker. Hoppas att jag hinner det iallafall :)


Här är en bild som jag redigareda för ett tag sen, ska jag lägga upp lite fler eller prova att redigare några hästblider. Och när jag redigarar så redigarar jag bara färger och sånt :P Kan inte riktigt fixa så jättemycket mer ;) än

Oj :P

Jag vaknade nyss, så nu borde jag vara helt utvilad :P
När jag kom hem la jag mig på mattan i hallen och somnade, sen väckte mamma mig och jag gick upp till min säng och somnade direkt. Mamma hade tydligen försökt få liv i mig tills när vi skulle äta, men jag bara sov.  Helt sjukt att man kan vara så galet trött!

Det har i alla fall varit bland dom roligaste dagarna i mitt liv när vi var där nere. Jag hade ingen kamera med mig, men kidnappade Emmas kamera, så det borde ju finnas väldigt många bilder där i alla fall!

Jag köpte 2 Schockemöhle shabrak, riktigt snygga! Det kostade bara 599:- för båda! :O
Jag hade glömt mitt kort hemma, så det blev inget mer för min del, och sen var ju inte mina föräldrar så glada när dom fick reda på att jag köpte ett shabrak :P Dom var faktiskt inte så sura när jag kom hem, mamma tyckte att det var jätte snyggt (visade bara ett för att minska utegångsförbudet som aldrig kom, hehe).

Det fanns inte så jätte mycke olika saker, det var nästan bara samma saker i alla "affärer". Jag brukar alltid hitta saker på Börjes, men jag hittade INGENTING som jag ville ha... :(

Nej, nu ska jag sluta klaga, gå ner och äta frukost och sen lägga mig i ett skönt bad!

Träningläger

Imorgon Lördag så åker jag iväg på träningsläger i hoppning. Är lite nervös för jag har aldrig varit där men tror att det kommer bli riktigt kul! :) Längtar som en galning men samtidigt är jag så himla nervös. Hur funkar det? Jag åker dit med min kompis Malinda och jag tror att vi är bland de yngsta om jag har förstått rätt men det är nog bara kul för då får man ju se och lära sig av de som är lite äldre. Det tycker jag är riktigt viktigt att se andra rida och se hur de gör i vissa sitvationer och sen ta med sig det som man själv tycker att man kan andvända sig av. Man lär sig så mycket av att bara titta, så clinics och sånt gillar jag verkligen att titta på. Nu är nästan allt packat så jag har inte så mycket att göra precis just nu men ikväll blir det mer packande. Ojojoj vad jag packar! Känns som att jag inte gör annat än att åka iväg och sen vara hemma en dag och sen åka iväg till nästa ställe. Men det är ju kul att hela tiden ha något att göra :D




Falsterbo köp

Detta köptes:



Piké-Exquis World dressage masters
Strumpor-Kingsland
Väst-Horseware
Tjocktröja-Falsterbo

Hittade en massa mer saker man ville ha men fick inte med mig det ;P Kanske Globen istället?


Bilder dag 1

Jag gör såhär eftersom jag inte hinner ladda upp alla bilder från den stora kameran nu så blir det de bilderna jag tog med mobilden på Måpndagen.






Vill man inte bli fottad av papparatzis så sticker man huvudet under armen.



Då var man hemma

Då var man hemma nu då. Vi har haft det supert nere i Falsterbo. Tänkte berätta väldigt kort.

Vaknade runt 7 på Måndagen och Felicia kom till mig lite efter 8. Sen åkte vi in till Stockholm Central och åkte ner. Träffade Mackan, min morbror. Ut till Falsterbo dagen efter och samma sak på Onsdagen. Och sen idag åkte vi hem. Sjukt kul var det!

Jag kom hem runt tre kanske och jag har inte gjort så mycket sen dess, ätit och varit allmänt trött. Imorgon ska jag packa lite till eftersom jag åker på träningsläger på Lördag :) Har packat lite idag också och det mesta är packat men lite måste tvättas då jag hade med mig det ner till Skåne. Har (jag+Felicia) tagit en MASSA bilder, hela minnet är fullt! Så det kommer komma ett par rejäla bildbomber. Vet inte om jag hinner ladda upp alla bilder imorgon, får se. Sen måste vissa förstoras och beskäras för har fått med lite oönskade saker som typ händer och sånt ;) Men det var väldigt få. Ska visa vad jag köpt och bilder från mobilen kommer upp idag för de är snabba att ladda över :P Men jaja, hemma är vi iallafall så nu blir väll up daten lite bättre i typ en dag från min del tror jag. Haha duktigt, kommer hem idag och åker om 1 dag igen.

Hoppas att de tidsinställda har varit roliga att se och läsa om. Blev nöjd med Bente filmen, första lyckade filmen typ ;) Ska se om jag kanske hinner med att göra fler i framtiden.




Film

Här är en liten film som jag klippt ihop. Den är på mig och Bente när vi är på ängen.
Han är inte så stadig än så därför rider jag med låga händer på filmen och därav min ridning ;)
Ni hittar inlägget om träningen här. Hoppas ni gillar den :D




Bildminne 3

Dessa bilder är från när jag var och hälsade på min gamla skötponny och såg på KM i hoppning där jag red förut. Där förresten Felicia rider. Så nu får ni gotta er i dessa sjukt söta bilder på Bellini.












Tjockis varning var det här!







Visste ni det?

Visste ni detta om mig?

¤ Jag är född i Norge

¤ Jag går på en engelsk skola

¤ Jag ville vara (allvarligt talat) en häst när jag var liten

¤ Jag har provat att äta hästgodis för att se om det smakar lika gott som det luktar

¤ Jag älskar doften av hösilage, har även provat att äta det... X)

¤ Jag älskar betfor

Ja, visste ni det om mig? Om inte nu vet ni lite mer om mig och mina ätvanor. Kanske ska ta upp min gamla dröm om att bli häst och sattsa på det.


Two photos

Två bilder från när jag red Kovo nån gång på våren. Gillar verkligen bilderna! Speciellt den översta.




Haha han blev av huggen!


Falsterbo lista

Har gjort en liten lista på lite saker jag ska kika på när vi nu är nere i Falsterbo.






Yeah!!

Äntligen framme efter en 5 timmar (?) lång resa med en tant som snarkade som en... gris? Och hennes barn som skrek och slog varandra hela vägen. Jag överlevde i alla fall! Imorgon ska vi till Falsterbo, tagga tagga!! :D 
 
I'm in MALMÖ bitch ;) ♥(Min syn på "I'm in Miami bitch" med LMFAO, haha)

Framme

Då var vi framme i Malmö! Vi bor hos min morbror och hans fru och söta lilla barn. Imorgon åker vi till Falsterbo och tittar och shoppar såklart ;) Blev lite kort men kan inte blogga så länge.


Minne

Den här filmen är från sommaren 2010 då jag hyrde ponnyn Elisha. Hon är en otroligt fin häst på alla sätt och vis och hon kommer alltid ha en plats i hitt hjärta. ♥




Vi är påväg!

Nu är vi på väg ner mot Falsterbo! Vi har antagligen precis satt oss ner på tåget och exakt när detta publicaras så rullar vi ut från Stockholm. Vi kommer vara där på Tisdag och Onsadag och sen åker vi hem på Torsdag. Ska ni dit? Vilka dagar? Jag har gjort en massa kul som kommer komma upp medans vi är borta så kolla in och kika. Bl.a. så kommer två filmer upp. En från när jag red på ängen på Bente. Mycket längre än den första :) Och bildminnen och en massa annat kul! Haha, kom på att det typ är min och Felicias första gång vi åker tåg själva. Ja vi får se om vi lyckas ta oss ner dit. Vi ska också förstöka försöka blogga därifrån. Ha det riktigt skönt och kul nu, för det ska vi!



/Emma & Felicia

Nya headern

Jag kollade in nya headern, bilden längst ner på "min sida" är så j***a fin, man ser inte mycket, men det är min fina älskling Darkellas rumpa ♥ Min fin fina plutt.. :') Saknar henne grymt mycket, ska nog åka till sommarhagen någon dag och hälsa på henne och se till att hon mår bra.

Hon gör mig så otroligt glad, varje gång jag ser henne ler jag.
Älskar den hästen av hela mitt hjärta♥

packa packa PACKA

Jag håller på att packa, hatar att packa, jag vet aldrig vad jag ska ta med mig! Jag får försöka och fortsätta ;)
Jag har inte kunnat logga in på blogg.se, det är därför min updatering suger! :(

TAGGA TAGGA TAGGGGGGGGGGGA MOT FALSTERBO!!



Har man stil så har man

Wow personen som äger bilen med denna dragkroken måste vara väldigt stilmedveten. Riktigt cool var den. När jag ska skaffa bil så ska jag lätt ha en sånhär grej på! Och en person som har så bra smak måste ju uppmärksammas så det gör vi. Jag och Felicia såg den när vi var vid Djurgården nånstans. Vad tycker ni om denna grej? Jag ger den iallafall en solklar hiss!






Snart klar

Så nu har jag tvättat det som ska tvättats och packat väskor och smörjt stövlar etc. Bara kameran och datorn kvar :D Fick värsta längtan över att rida just nu! Kan inte hästarna komma hem nu? De är säkert tjocka som köttbullar X) Men de ska ju också ha sommarlov. Jaja snart får man rida :)


Några av de borstar jag tar med mig om jag åker iväg nånstans





Dagens planer

Idag har jag mycket packning att göra. Två väskor ska fyllas och så ska bloggen fixas men det har jag redan gjort :) Och sen ska jag tagga! För imorgon åker vi!!! Och prata med Felicia. Vad ska ni göra?

Gå upp: Check

Fixa Sotis: Check

Packa Falsterboväskan:

Packa träningslägerväskan:

Fixa bloggen: Check

Ringa Felicia:

Fixa kameran:

Fixa datorn:

Så när hela listan är fixad är jag klar för dagen :D


Mini ändring

Nu har jag fixat en liten grej på bloggen. En ny header. Tror inte att den kommer vara permanent, måste bara lära mig komma överrens med datorn. Tyckte att det var dags för en liten ändring. Så om jag hinner denna veckan så kommer jag ändra lite till. :)


Hejja!

Idag är det inte bara Falsterbo öppning utan också Global Champions Tour. Rolf GB har ju redan vunnit två så nu får vi hålla tummarna och se hur det går idag :) Det hade ju varit sjukt kul om han vann igen, eller hur ;) Det sänds på EuroSport kl. 22.45 då ska jag sitta bänkad framför tv:n.




Min dag

Jag har inte orkat blogga, jag har haft väldigt mycket att göra.
Nu är jag så grymt trött så jag måste sova. Imorgon ska jag börja packa till Falserbo. Jag äär sjujt taggad!! ;)

Härligt!

Har vi varit dåliga på uppdatterings kanten? Behöver kanske inte säga så mycket mer än sommarlov? Ni har läst det förut så struntar i att förklara en gång till ;) Nu byter jag ämne! Idag börjar ju Falsterbo Horse Show! Och kul är det att man kan se det live från datan och att EuroSport sänderdärifrån! Så man inte missar nått ;) Igår satt jag och klippte ihop lite filmer och så nåt. Sen kom min kompis och vi hade filmrejs eller vad det nu heter. Och sen började det regna fast bara på halva huset! Haha var väldigt skumt! Men nu ska jag fortsätta knåpa på lite inlägg.




RSS 2.0